Noorderborg Makelaars
Skip to main content

Jou NVM-makelaar in Groningen

Uw huis laten taxeren in de buurt van Groningen?

Uw woning laten taxeren?

Noorderborg Makelaars heeft als specialisatie het taxeren van woningen. Na invoering van het nieuwe taxatierapport in 2021 zijn veel makelaars gestopt met het taxeren en opmaken van taxatierapporten.  Ik heb mij echter juist geprofileerd als taxateur en daardoor zijn wij ook een makelaarskantoor die reeds vele taxaties heeft gedaan en hierin dus ook gespecialiseerd is.  Daarnaast kan ik u garanderen dat het taxatierapport binnen een week na opname bij uw hypotheekadviseur ligt.

Alle taxatierapporten zijn gevalideerd

Wij kennen de markt en weten hoe de markverhoudingen liggen en door onze bouwkundige en juridische deskundigheid kunnen wij u een degelijk en deugdelijke taxatierapport aanbieden. Noorderborg Makelaars is lid van de NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs) en de NVM waardoor onze taxatierapporten geaccepteerd worden door alle geldverstrekkers. Onze taxatierapporten zijn gevalideerde taxatierapporten van NWWI.

Noorderborg Makelaars werkt met een vast tarief per gevallideerd taxatierapport ongeacht de waarde van de woning.

Bekijk tarieven

Op zoek naar een taxateur?

Wanneer u Noorderborg Makelaars inschakelt voor uw taxtaties kiest u voor een persoonlijk en eerlijk recht toe recht aan makelaar.

Bel met Gea
Gea Veenstra
Beëdigd Register Makelaar-Taxateur
Noorderborg Makelaars
Petrus Campersingel 37
9713 AD Groningen