Noorderborg Makelaars
Skip to main content

Jou NVM-makelaar in Groningen

Een woning aankopen in de buurt van Groningen?

Een woning aankopen

U bent op zoek naar een woning, mogelijk kan ik u assisteren. Naast het feit dat ik dicht op de markt zit van te koop staande woningen, heb ik ook goede contacten met collega-makelaars. Op deze wijze kan ik u mogelijk voorzien van een woning wat aan uw zoekprofiel voldoet.

Hierin onderscheid ik mij echter niet van anderen, dat doe ik wel op een ander vlak! Mijn aankoopbegeleiding betreft niet alleen het zoeken naar een pand. Ik wil u ook graag een deskundige advisering  leveren op het gebied van de bouwkundige staat, waarde omgeving etc etc.

Uw persoonlijke wens staat voorop.

Daarnaast probeer ik gevoel te krijgen bij uw persoonlijke wensen die ik dan weer vertaal naar het zakelijke. Soms ben ik kritisch ten aanzien van uw wensen, immers wie is er niet eens verliefd geweest op de verkeerde? Uiteraard ben ik  geïnteresseerd in de transactie, echter niet eerder dan dat ik zeker weet dat u daar blijvend een goed gevoel aan over houdt. Immers, betere reclame kan ik mij niet wensen!

Wanneer u zelf een leuk huis heeft gevonden en dan mijn expertise wil inschakelen dan kan dat ook. Ik ga voor u dan uitzoeken wat de woning waard is en dan de aankoop onderhandelingen opstarten.  Daarnaast verzorg ik controle op verdere afwikkeling van de aankoop van uw huis als de aankoop geslaagd is.  Dit noemen we dan een gerichte aankoopopdracht.

Tip:

bij de snelle verkoop van de woningen in de stad Groningen schakel een eigen aankoopmakelaar in.

In Groningen is de verkoop van woningen weer Booming en gaat het heel snel. U moet als koper heel snel beslissen wat u wilt doen als u een leuke woning ziet. Dat kan u soms het gevoel geven dat u onder druk gezet wordt. En onder zo’n druk een huis kopen kan soms tot de verkeerde beslissingen lijden. En een huis kopen doe je natuurlijk niet dagelijks. Ik kan u als aankoopmakelaar helpen met deze beslissing. Als makelaar ben ik bekend in de stad Groningen  en Ommeland en ken ook de huizenprijzen. Wanneer u alleen een biedingsadvies wilt kan dat via de mail en ik kan u dan een advies geven voor een eventueel bod wat u zou kunnen doen op de betreffende woning. Maar daarnaast kan ik u natuurlijk ook volledig begeleiden in uw aankooptraject waarin ik dan de onderhandelingen voor u doe en ook daarna de controle van het papierwerk wat er voort komt bij de aankoop van een woning. Vraag vrijblijvend naar een scherp tarief bij de aankoop van uw woning.

Op zoek naar een woning?

Wanneer u Noorderborg Makelaars inschakelt voor uw aankoopbegeleiding kiest voor een persoonlijk en eerlijk recht toe recht aan makelaar.

Bel met Gea
Gea Veenstra
Beëdigd Register Makelaar-Taxateur
Noorderborg Makelaars
Petrus Campersingel 37
9713 AD Groningen