Noorderborg Makelaars
Skip to main content

Over Gea Veenstra

Noorderborg Makelaars, NVM Makelaar Groningen

Hallo, ik ben Gea Veenstra, eigenaresse van Noorderborg Makelaars.  Nuchter en een No Nonsens mentaliteit typeren mij.

Sinds 2006 ben ik als zelfstandig NVM makelaar actief, daarvoor was ik werkzaam bij diverse makelaarskantoren en in het bankwezen. Ik ontdekte dat ik goed kon onderhandelen en een grote liefde had voor huizen, dus zo is het gekomen.

Een voordeel van een vrouw als makelaar is zeker dat ik niet alleen naar technische aspecten van een woning kijk maar ook naar de praktische zaken. Wonen is namelijk niet alleen een object op een plaats, maar zeker ook een gevoel en een sfeer. Dat heeft waarde voor mensen, en draagt dus bij in de bepaling van een prijs.

Het geeft mij een kick om het “woongevoel” van mijn klanten te vertalen in een maximale aan- of verkoop.

Vaak hoor ik later van klanten dat ze niet alleen blij zijn met de prijs, maar zeker ook met de beslissing. Daar doe ik het voor.

Ik word bijgestaan door de altijd enthousiaste en waakzame kantoorhond Milo.

Gea Veenstra
Beëdigd Register Makelaar-Taxateur
Noorderborg Makelaars
Petrus Campersingel 37
9713 AD Groningen

Wat klanten zeggen

“Voorjaar 2010 besloten wij de stad Groningen achter ons te laten en ons appartement te gaan verkopen. Maar bij wie is dan de vraag. Hiervoor hebben we drie makelaarskantoren gesproken en een taxatie uit laten voeren, waaronder Noorderborg Makelaars. Door het directe en persoonlijke contact met Gea Veenstra hebben we voor Noorderborg gekozen. En dat was een goede keus! Na een korte aanloopperiode wisten de kijkers ons huis te vinden en was ons appartement na een korte onderhandeling zo verkocht. Een spannende periode waar Gea Veenstra ons met tevredenheid doorheen geloodst heeft.”

De heer Willem HutGroningen

“Noorderborg Makelaars heeft mij en mijn dochters geholpen bij de aankoop van een appartement in de binnenstad. Gea is met de meiden op "huizenjacht" gegaan. Geen moeite was haar te veel, zij heeft geen 9 tot 17 mentaliteit en is erg flexibel. De meiden voelden zich erg op hun gemak bij Gea en zijn door haar heel goed voorgelicht over voor- en nadelen, gebreken of mogelijkheden. Binnen een maand was het raak! Het koopcontract is getekend en wij zijn erg blij met ons nieuwe huis.”

Marloes MatthijsenGroningen

“Over Noorderborg Makelaars; Mijn huis is verkocht !!. In september legde ik het eerste contact, in november/december waren er serieuze kopers en in januari hebben we de handtekening gezet bij de notaris. In een moeilijk markt wist Noorderborg Makelaars adequaat en snel te handelen. Gea Veenstra, de oprichter van Noorderborger Makelaars, heeft een goed netwerk en stelt de juiste vragen. Een netwerker en een analist. Een goede combinatie, althans, dat bleek na de samenwerking van september tot januari. Met een tevreden gevoel heb ik Groningen verlaten.”

De heer Lutzen BrinkGroningen