050 525 44 66    |    info@noorderborgmakelaars.nl

Een woning aankopen

U bent op zoek naar een woning, mogelijk kunnen wij u assisteren. Naast het feit dat wij een behoorlijk bestand aan te verkopen panden bezitten, hebben wij goede contacten met collega makelaars. Op deze wijze kunnen wij u mogelijk voorzien van een pand wat aan uw zoekprofiel voldoet.
Hierin onderscheiden wij ons echter niet van anderen, dat doen wij wel op een ander vlak! Onze aankoopbegeleiding betreft niet alleen het zoeken naar een pand. Wij leveren deskundige advisering op het gebied van bouwkundige staat, waarde omgeving etc etc.

Daarnaast proberen wij gevoel te krijgen bij uw persoonlijke wensen die wij weer vertalen naar het zakelijke. Soms zijn wij kritisch ten aanzien van uw wensen, immers wie is er niet eens verliefd geweest op de verkeerde? Uiteraard zijn wij geïnteresseerd in de transactie, echter niet eerder dan dat wij zeker weten dat u daar blijvend een goed gevoel aan over houdt. Immers, betere reclame kunnen wij ons niet wensen!

Wij werken ook met deeldiensten dus als u alleen wilt dat wij een keer mee gaan op bezichtiging om u hierin dan te informeren over deze woning dan kan dat al voor € 150,= incl. btw.  

Een leuk huis gevonden dan kunt u bij mij een gerichte aankoop plaatsen voor € 1800,= incl. btw ; dus incl. bezichtiging, biedingen, koopakte controleren en andere voorkomende werkzaamheden 


Opzoek naar een woning? Neem contact met ons op

de Laan 82 Uithuizen Verkocht
Kamers: 8     Woonoppervlakte: 262 m2

RUST EN RUIMTE!!! Vrijgelegen verbouwde woonboerderij aan de rand van het dorp Uithuizen met alle vo…

Meer informatie >>

Contact

Noorderborg Makelaars
Petrus Campersingel 37
9713 AD Groningen

T: 050 525 44 66
@: Info@noorderborgmakelaars.nl

Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag:
08.30 -18.00 uur