Noorderborg Makelaars
050 525 44 66    |    info@noorderborgmakelaars.nl

Wat zeggen klanten van ons?

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 4,50 van 5 op basis van 4 gebruikersrecensies


05-06-2019 09:24
Geschreven door Marloes Matthijsen,
Noorderborg Makelaars heeft mij en mijn dochters geholpen bij de aankoop van een appartement in de binnenstad. Gea is met de meiden op "huizenjacht" gegaan. Geen moeite was haar te veel, zij heeft geen 9 tot 17 mentaliteit en is erg flexibel. De meiden voelden zich erg op hun gemak bij Gea en zijn door haar heel goed voorgelicht over voor- en nadelen, gebreken of mogelijkheden. Binnen een maand was het raak! Het koopcontract is getekend en wij zijn erg blij met ons nieuwe huis.
31-05-2016 14:37
Geschreven door Marijn en Marjolein, Groningen,
Afgelopen najaar zijn we op zoek gegaan naar ons eerste koophuis. Nadat we zelf ter oriëntatie een aantal huizen hadden bekeken, hebben we Noorderborg Makelaars gevraagd om met ons mee te gaan om ons te adviseren en ondersteunen bij het maken van een definitieve keuze. We zijn door Noorderborg Makelaars goed geadviseerd. Gea Veenstra, onze contactpersoon bij Noorderborg Makelaars, heeft ons geholpen bij het afwegen van alle voors en tegens van de verschillende huizen en heeft, toen we onze keuze voor een huis gemaakt hadden, bovendien scherp voor ons onderhandeld. Omdat we zelf geen ervaring hadden met de procedure, vonden we het fijn om iemand aan onze zijde te hebben. We hebben de deskundigheid en betrokkenheid van Gea erg gewaardeerd.
31-05-2016 14:36
Geschreven door De heer Willem Hut,
Voorjaar 2010 besloten wij de stad Groningen achter ons te laten en ons appartement te gaan verkopen. Maar bij wie is dan de vraag. Hiervoor hebben we drie makelaarskantoren gesproken en een taxatie uit laten voeren, waaronder Noorderborg Makelaars. Door het directe en persoonlijke contact met Gea Veenstra hebben we voor Noorderborg gekozen. En dat was een goede keus! Na een korte aanloopperiode wisten de kijkers ons huis te vinden en was ons appartement na een korte onderhandeling zo verkocht. Een spannende periode waar Gea Veenstra ons met tevredenheid doorheen geloodst heeft.
31-05-2016 14:35
Geschreven door de heer lutzen Brink,
Over Noorderborg Makelaars; Mijn huis is verkocht !!. In september legde ik het eerste contact, in november/december waren er serieuze kopers en in januari hebben we de handtekening gezet bij de notaris. In een moeilijk markt wist Noorderborg Makelaars adequaat en snel te handelen. Gea Veenstra, de oprichter van Noorderborger Makelaars, heeft een goed netwerk en stelt de juiste vragen. Een netwerker en een analist. Een goede combinatie, althans, dat bleek na de samenwerking van september tot januari. Met een tevreden gevoel heb ik Groningen verlaten.

Contact

Noorderborg Makelaars
Petrus Campersingel 37
9713 AD Groningen

T: 050 525 44 66
@: Info@noorderborgmakelaars.nl

Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag:
08.30 -18.00 uur