Noorderborg Makelaars
050 525 44 66    |    info@noorderborgmakelaars.nl

Een huis aankopen


U bent op zoek naar een woning, mogelijk kan ik u assisteren. Naast het feit dat ik dicht op de markt zit van tekoop staande woningen, heb ik ook goede contacten met collega makelaars. Op deze wijze kan ik u mogelijk voorzien van een woning wat aan uw zoekprofiel voldoet.

Hierin onderscheid ik mij echter niet van anderen, dat doe ik wel op een ander vlak! Mijn aankoopbegeleiding betreft niet alleen het zoeken naar een pand. Ik wil u ook graag een deskundige advisering  leveren op het gebied van de bouwkundige staat, waarde omgeving etc etc.

Daarnaast probeer ik gevoel te krijgen bij uw persoonlijke wensen die ik dan weer vertaal naar het zakelijke. Soms ben ik kritisch ten aanzien van uw wensen, immers wie is er niet eens verliefd geweest op de verkeerde? Uiteraard ben ik  geïnteresseerd in de transactie, echter niet eerder dan dat ik zeker weet dat u daar blijvend een goed gevoel aan over houdt. Immers, betere reclame kan ik mij niet wensen!

Wanneer u zelf een leuk huis heeft gevonden en dan mijn expertise wil inschakelen dan kan dat ook. Ik ga voor u dan uitzoeken wat de woning waard is en dan de aankoop onderhandelingen opstarten.  Daarnaast verzorg ik controle op verdere afwikkeling van de aankoop van uw huis als de aankoop geslaagd is.  Dit noemen we dan een gerichte aankoopopdracht.   

Wanneer u Noorderborg Makelaars inschakeld voor uw aankoopbegeleiding kiest voor een persoonlijk en eerlijk recht toe recht aan makelaar

 
Opzoek naar een woning? Neem contact met mij op

Gea Veenstra uw aankoopmakelaar

Contact

Noorderborg Makelaars
Petrus Campersingel 37
9713 AD Groningen

T: 050 525 44 66
@: Info@noorderborgmakelaars.nl

Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag:
08.30 -18.00 uur